Blog Yazıları

Kahve otomatları, kalabalık çalışma alanlarında personel gerektirmeden kolay kullanım olanağı sunan ürünlerdir. Hastaneler, üniversiteler, ofisler ve 7/24 çalışma sağlayan tüm alanlar için son derece pratik olan kahve otomatı ürünleri Vendoline kalitesi ile sizlerle.

Sıcak ve taze çekirdek kahve satın alabilmenin en kısa yolu günümüzün vazgeçilmez tercihi otomatlardır. Bu sayede herhangi bir alan ayırmak zorunda olmadan, personel bulundurmadan kısa sürede bulunduğunuz alandaki herkesin sıcak kahve alabilmesine yardımcı olabilirsiniz. Genellikle hastaneler ve kurumsal şirketlerin tercih ettiği kahve otomatı modelleri, birden fazla kahve seçeneğini bir arada sizlere sunuyor.

Yüksek kapasiteli özel kahve öğütücü alanları ile lezzetli kahveye anında ulaşabilirsiniz.

Kahve Otomatı ve Ödeme Yöntemleri

Az yer kaplama avantajı da sağlayan sıcak içecek kahve otomatı ürünleri, farklı ödeme seçenekleri ile özelleştirilebiliyor. Dilerseniz kredi kartı ile şifreli ya da temaslı olarak dilerseniz yemek kartları ile ya da bozuk para ile pratik ödeme çözümleri sunabilirsiniz. Artık mevcut alanınızda sıcak kahve imkanı yaratmak için otomat satın almak zorunda değilsiniz.

Vendoline, sıcak çay kahve otomatı için sizlere 6 farklı otomat modeli sunuyor. Farklı ağırlık ve genişliklere sahip olan bu modeller içerisinden Vendoline sizin için en uygun ürünü belirliyor. İçerisinde bulunan kahvenin yenilenme ve takip sürecini de Vendoline yürütüyor. Sizler de kısa sürede taze sütlü kahve, espresso, sıcak çikolata, moccacino, cappuccino ve sütlü çikolata tüketmenin keyfini sürüyorsunuz.

Zahmetsizce tüm süreci yönetecek profesyonel bir hizmet satın almak için Vendoline ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Sıcak çay ve kahve otomatları lezzetli ve keyifli çalışmalar sürdürmenize yardımcı olacak. Daha detaylı bilgi almak ve kahve otomatlarını incelemek için otomatlar kategorisini ziyaret edebilir ya da bizlere ulaşmak için iletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.